Uusi startti

Hei kaikki rakkaat lukijat ja tervetuloa uusille sivuilleni! Uusille lukijoille tiedoksi, että olen 26-vuotias bloggaaja, maskeeraaja ja laulaja Helsingistä. Olen kirjoittanut blogia eri alustoille jo yli kahdeksan vuotta, mutten ole koskaan aikaisemmin tehnyt omia nettisivuja ja domainia. Nyt se päivä vihdoin koitti ja ajattelin aloittaa bloggaamisen ihan uudelta pohjalta! Olen aikaisemmin ollut bloggaajana Indiedaysillä, Nrj:llä ja City-lehdellä sekä kirjoittanut enimmäkseen Bloggeriin. Blogia on hyvä aina välillä hieman freesaata, joten koin tämän tähän hetkeen parhaimmaksi ratkaisuksi. Toinen vaihtoehto olisi ollut lopettaa koko blogin pitäminen, mutten ollut vielä valmis siihen. Rakastan tätä hommaa niin paljon ja tästä on tullut mulle eräänlainen elämäntapa. Toivon sydämeni pohjasta, että jatkatte vielä kanssani. Olisin myös tosi iloinen, jos voisitte antaa palautetta blogin ulkoasusta ja lisäksi postaustoiveet on enemmän kuin tervetulleita!

Tiedotus vielä tähän loppuun:

Olen kollegoitteni kanssa myymässä vaatteita blogikirppiksellä Konepajan Brunossa huomenna lauantaina 20.2. klo 10-15! Tervetuloa sinne tekemään löytöjä ja moikkaamaan :) Linkki tapahtumaan löytyy tästä.

4 kommenttia artikkelissa “Uusi startti

  1. Tosi kiva kuulla! Ja joo, testasin kans ton puhelimella selaamisen ja tosi selkeeltä näytti. Kiitos palautteesta <3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s