OOTD

Ihanaa, kun aurinko on vihdoin näyttäytynyt meille! Asukuvia on ollut hieman vaikea räpsiä pimeässä ja sinertävässä valossa. Bloggaajana Suomen sää tuottaa aina välillä hieman hankaluuksia. Olis mahtavaa, jos bloggaajille olis olemassa esimerkiksi joitain studioita, joissa vois vaihtaa kaikkia mahdollisia taustoja kankaille. Mutta toki ulkona tulee aina parhaimmat kuvat, ja mun mielestä on aina hauskaa miettiä eri lokaatioita ja teemoja. Ostin Pietarissa ollessani kuvissa näkyvän uuden takin, joka on ihan superlämmin ja toimii hyvin sekä auki että kiinni. Tuo pipo on myös ihan lemppari ja se on valmistettu Suomessa merinovillasta ja tuotettu ekologisesti ja eettisesti.

Paita Monki*

Housut Monki*

Takki Bershka

Kengät Vagabond*

Pipo VAI-KO*

*saatu

Kuvat Sina Virtanen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s