Ystäväpostaus

Halusin kerrankin tehdä tällaisen postauksen, jossa en ole itse kaiken keskipisteenä. Postauksen kuvissa on pitkäaikaisin ystäväni Anastasia, jonka kanssa ollaan tunnettu noin 4-vuotiaasta eli yli 20 vuotta. Meidän vanhemmat oli töissä samassa firmassa ja he tutustutti meidät toisiimme. Oon todella etuoikeutettu, että ollaan tunnettu Nastan kanssa niin kauan ja oltu tosi hyviä ystäviä koko tämä aika. On mahtava tunne tuntea joku ihminen niin hyvin. Meillä on sellainen yhteys, ettei aina tarvitse edes puhua mitään ja tiedetään mitä toinen ajattelee. Ollaan ihmisinä tosi erilaisia, ja usein se mistä Nasta tykkää ei miellytä mua yhtään ja toisinpäin. Se on kuitenkin niin siistiä, että voi löytyä niin vahva yhteys eriävistä mielipiteistä huolimatta. Itse asiassa musta tuntuu, että juuri se on meidän ystävyyden voimavara. Ystävyyssuhteita kannattaa vaalia, sillä parhaimmillaan ne kestää läpi elämän.

Meikkasin Nastan eräisiin juhliin ja käytiin sen jälkeen kuvailemassa ulkona. Kuvat on otettu jo viime kesänä, mutta löysin ne kuvakätköistä ja oli pakko jakaa, koska Nasta näyttää niin kauniilta.

On ollut ihana päivittää tätä blogia, kun kuvat saa niin isoiksi ja ulkoasu on selkeä ja siisti. Mulle voi aina lähettää palautetta joko kommenttiboksin tai mailin kautta! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s