Near the pool

Valitsin tähän postaukseen mielestäni kaikkein parhaimmat asukuvat blogini ajoilta. Lähes jokainen kuvista on julkaisematon. Asukuvia on todella kiva ottaa ja suunnitella vaikken ole julkaissutkaan niitä blogissani kuin vasta muutaman vuoden. Mielestäni näissä kuvissa on hieno tunnelma, kauniit värit ja kiva miljöö.

Aluksi mietin asukokonaisuuden joko omasta kaapista tai lainaamalla vaatteet pr-toimistosta, jonka jälkeen pohditaan kuvaajan kanssa lokaatio. Muistikortilta valikoituu postauksiin yleensä maksimissaan kymmenen kuvaa, mutta niitä saatetaan napsia kuvaustilanteessa sata kertaa enemmän. Lopuksi käsittelen itse omat kuvani ja mietin vielä missä järjestyksessä lisään ne postaukseen. Tämä vie yllättävän paljon aikaa, mutta on todella mielekästä puuhaa. Mulla on yleensä paljon erilaisia visioita, joita on mitä mahtavinta päästä toteuttamaan. Näiden kuvien myötä on ihana muistella mennyttä kesää ja odottaa tulevaa!

Kuvat Sina Virtanen.

Blogini alusta ei valitettavasti tue Bloglovinia, jonka takia en saa lisättyä seurantanappia sivuilleni, mutta käykää lisäämässä blogini seurantalistalle täältä! Löydätte minut myös Instagramista ja Snapchatista nimimerkillä: sharonruba.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s