Sävyttävä ripsari

Rimmel toi viime kuussa markkinoille ripsivärin, joka säännöllisen käytön seurauksena kevytsävyttää ripset. Kyseessä on siis tuote, joka värjää ripset niin, ettei ripsiväriä tarvitse myöhemmin välttämättä ollenkaan. Volume Colourist -nimisen ripsivärin sisältämä Lash-Tint-yhdiste tummentaa ripsiä kahden viikon käytön jälkeen. Todella kätevä alkaa käyttää esimerkiksi pari viikkoa ennen reissua. Väri ripsissä voimistuu siis jokaisella käyttökerralla ja kiinnittyy ripsiin vahingoittamatta niiden rakennetta. Harja on mielestäni myös todella kätevä sekä ylä- että alaripsiin kärjestä levenevän muotonsa ansiosta.

Postaus toteutettu yhteistyössä BeOnin kanssa.

Kuvat: bernerbrandbank.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s