Black & red

Otettiin eilen asukuvia vasta klo 17 jälkeen, mutta valoa riitti onneksi todella hyvin. Mahtavaa, kevät on jo kohta täällä! Saatiin itse asiassa ihanasti myös auringonlasku ja sen luoma fiilis ikuistettua kuviin.

Tänään tulee Oscar-gaala telkkarista. Vaikka iso elokuvafani oonkin, aion katsoa kyseisen lähetyksen tiivistetyssä muodossa vasta tänään illalla klo 19. Suora lähetys näytettiin aamuyöllä, mutten olis millään jaksanut valvoa klo 02-07. Oon yleensä pahin yökukku, mutta oon viime aikoina saanut rytmin suht koht normaaliksi, joten en haluis pilata koko hommaa. Yritän tänään olla katsomatta somea, jotten sais mitään tietoa palkinnoista. Saa nähdä miten tulee onnistumaan..

Paita Monki*

Takki Monki*

Housut Mango*

Laukku Zara

Kengät Vagabond*

Korvikset Glitter*

*saatu

Kuvat Sina Virtanen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s