Jungle by Fendi

Nyt on maaliskuun eka päivä ja selkeästi kevät! Aurinko on paistanut putkeen jo muutaman päivän ja huomaa todenteolla miten mieli virkistyy. Mulla on aina ollut tosi herkät silmät, jonka takia käytän paljon aurinkolaseja. En voisi kuvitellakaan lähteväni ovesta aurinkoisena päivänä ilman plehoja - ne on ihan must juttu!

Italialainen muotitalo Fendi toi markkinoille tammikuussa uuden Jungle-nimisen kevät/kesä-aurinkolasimalliston, joka sisältää ihanan kissamaisia kehyksiä villeillä väreillä. Mukana on eläimellisiä kuvioita ja eri kuosien sekoittelua. Myös linssissä nähdään sekä ihan tummaa että myös liukuvia sävyjä. Mielestäni tosi ihania ovat :) Mitäs te tykkäätte?

Lopussa video kyseisistä uutukaisista.

Kuvat Spalt Pr.

2 kommenttia artikkelissa “Jungle by Fendi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s