Pörröneule

Juoksin tänään koko päivän keskustassa hoitamassa asioita. Kuljin muutamaan otteeseen julkisilla ja jostain syystä kohdalle osui aina juuri oikea linja oikeaan aikaan eikä tarvinnut venailla yhtään. Tiedättekö, kun on niitä päiviä, jolloin tuntuu, että kaikki tökkii eikä mikään tapahdu ajallaan. Tai niitä päiviä, kun yrittää soittaa itselleen lounasseuraa eikä kukaan juuri silloin vastaa puhelimeen. Tänään oli erilainen päivä, ja tuntui, että kaikki sujui mutkattomasti. Päivän kruunasi vielä ihana auringonpaiste, jonka ansiosta sai laittaa päälle DG:n aurinkolasit. Kevät, tervetuloa!

Paita Cubus*

Housut Monki*

Neuletakki Gina Tricot

Aurinkolasit Dolce & Gabbana*

Takki Monki*

Kengät Vagabond*

*saatu

Kuvat Sina Virtanen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s