Bik Bok x A Bikini A Day

Instagramin bikinibeibet Natasha Oakley ja Devin Brugman (A Bikini A Day) ovat Bik Bokin uudet mainoskasvot kevään bikinikampanjaan. Kaksikko tunnetaan näyttävistä kuvista, joissa he poseeraavat upeissa rantatamineissa erilaisilla rannoilla ympäri maailmaa. Ystävykset perustivat ”A Bikini A Day” -Instagram-tilin vuonna 2012, ja heillä on seuraajia omilla kanavillaan yhteensä yli 3,2 miljoonaa.

Tyttöjen ja Bik Bokin yhteinen mallisto koostuu sporttisista bikineistä yhdistettynä trooppisiin kuvioihin ja vahvoihin väreihin. Mallisto lanseerataan 17. maaliskuuta ja on saatavilla kaikissa Bik Bok -liikkeissä sekä verkkokaupassa. Alhaalla kampanjakuvia, jotka on kuvattu Mauilla, Hawaijilla.

Kuvat Spalt Pr.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s