Red head

Löysin kuvia, joissa mulla on oranssi tukka. Mulla on muutenkin tosi punapigmenttinen hius, joten aina värjättäessä pitää ottaa se huomioon. Nyt en oo hetkeen värjännyt ollenkaan - tykkään tosi paljon omasta väristä, vaikka oli noi punasetkin mageet! Mulla on ollu ainaki mustat, tummanruskeet, oranssit, punaiset, blondit ja raidoitetut hiukset. Nyt kuitenkin luonnolliset värit on in, joten pidättäydyn suosiolla tässä omassa. Saa hiuksetkin vähän levätä. Huomaan, että mitä vähemmän värjään, sitä kiharammaksi omat hiukset taipuu.

Mitä tykkäsitte näistä? (:

Kuvat Miki Toikkanen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s