Alekoodi!!

Mul on teille huippu-uutisia! Nimittäin sain teille jaettavaksi alekoodin Boozt.com-nettikauppaan!

Etu koskee mun valitsemia suosikkeja eli superlaadukasta kenkämerkkiä Vagabondia sekä maailman parasta rintaliivibrändiä Marlies Dekkersiä. Koodilla sharon15 saa 15% alennusta kaikista Vagabondin sekä Marlies Dekkersin tuotteista. Etu koskee yli 59€:n ostoksia ja vain normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa tämän ja huomisen päivän (17.-18.3.)!

Vagabondin kaikki tuotteet on valmistettu aidosta nahasta ja valikoimiin kuuluu aina viimeistä muotia olevia kenkiä. Marlies Dekkers on mielestäni ylivoimaisesti parhain rintaliivimerkki, joka tekee tukevia ja laadukkaita liivejä myös isommalle povelle. Merkki tunnetaan myös upeista ja näyttävistä koristeluista.

Shoppailemaan pääset TÄSTÄ. Linkit suoraan Marlies Dekkersin sekä Vagabondiin.
Sisältää tekstilinkkejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s