Your skin is beautiful

Eilen oli rasismin vastainen päivä ja silloin julkaistiin jotain todella upeeta Björn Borgille! Ihonvärisiä alusvaatteita on aikaisemmin löytynyt vain vaaleaihoisille, mutta tähän on nyt tullut muutos. Björn Borg nimittäin lanseerasi eilen nude-alusvaatteet kaikille ihonsävyille. Skin Collection -mallisto tarjoaa hotpantsit naisille sekä bokserit miehille, ja valittavana on kuusi erilaista ihonsävyä. Tuotteet on valmistettu mikrokuitumateriaalista, ja ovat siksi ihanan hengittävät  ja joustavat päällä.

Nude ei ole väri; se on konsepti, josta jokaisen pitäisi saada nauttia. Maailma on täynnä kauniita ihonsävyjä ja vaikkemme pysty tarjoamaan niitä kaikkia, toivomme, että suurin osa ihmisistä pystyy löytämään uudesta mallistostamme jotain, mikä olisi tarpeeksi lähellä heidän omaa ihonsävyään.

Björn Borgin pääsuunnittelija James Lee

Björn Borg ja Polhem Pr järjestivät ihanan tapahtuman G Lounge Bar & clubissa Forumin yläkerrassa, josta oli aivan mielettömät näkymät kattojen ylle. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja mahtavaa musaa Evelinan esittämänä.

Jokainen ihonsävy on upea ja oon niin onnellinen tästä lanseerauksesta. Tätä lisää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s