IdHAIR Mé

Viime viikolla päästiin hiusalan ammattilaisten johdolla kuulemaan kesän kampausmuodista sekä IdHairin uusista Mé-sarjan tuotteista. Kyseessä on kampaamotason muotoilutuotetta, joita lanseerattiin yhteensä 10 kappaletta. Kaikki tuotteet maksavat alle 15€ ja sopivat edullisen hintansa puolesta kaikille kuluttajille. Osaan itse jonkin verran tehdä kampauksia, mutta meikkaaminen on ehdottomasti enemmän mun heiniä. Siks on aina välillä tosi hyvä saada vinkkejä kampausten tekoon ja mikä parasta; nähdä niiden tekoprosessi alusta loppuun. IDHairin liike sijaitsee Kampissa Fredan ja Urho Kekkosen kadun kulmassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s