Good food tour

Muutama viikko sitten päästiin huippu porukan kanssa maistelemaan kaupungin parhaita pizzoja Foodoran johdattamana. Meidän ”Good food tourilla” mukana oli kolme pizzoihin erikoistunutta ravintolaa; Pizzarium, Pjazza ja Il Bucatino. Itse pidin eniten jälkimmäisestä, sillä mahtavan tunnelman ja italialaisen henkilökunnan ansiosta tuntui, kun olisin taas ollut matkalla Roomassa. Ihan mainio palvelu ja pizzat olivat ihanan rapeita, mutta samalla suussa sulavan meheviä. Suosittelen maistamaan myös talon viiniä!

Kuulun ehdottomasti Foodoran kanta-asiakkaisiin ja olen tehnyt heidän kanssa yhteistyötä perustamishetkestä lähtien. Mikä onkaan parasta, kun näin sunnuntaina katsoa leffoja ja tilata joku ihana annos suoraan kotiovelle - luksusta!

Kuvat Julius Töyrylä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s