Pics from stage and backstage

Lupasin jo viime viikolla lähettää kuvia edellisestä keikasta Tuomas Kauhasen kanssa. Vedettiin ”Rakkauslaulu” Virgin Oilissa Rap Areena -nimisellä klubilla. Kyseessä on klubi-ilta, joka on omistettu uusille nouseville artisteille sekä urbaanille musiikille. Illat antavat näytön paikan uusille lahjakkuuksille, ja on mielestäni hienoa, että tällaisia mahdollisuuksia tarjotaan! Viime kerralla esiintymässä olivat Tuomas Kauhasen lisäksi Dj Luoma, Walde Arthur, Pasanen ja Mc Anselmi. Laitan tänne tietoa, jos lisää keikkoja on tulossa!

Kuvat Sami Hakala ja Kira Hagström.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s