Antti Tuisku by Seppälä

Torstaina menin ihanaan Cafe Kokkoon, jossa saatiin muiden toimittajien kanssa nauttia herkullinen aamiainen ja viihdyttävä tanssiesitys. Esityksen jälkeen paikalle saapui valloittava Antti Tuisku, joka kertoi yhden unelmansa eli oman vaatemallistonsa lanseerauksesta. Antti Tuisku by Seppälä -mallisto on suunniteltu yhteistyössä Antti Tuiskun, Seppälän ja stylisti Vesa Silverin kanssa. Antti toimii itse malliston kasvona ja kuvissa nähdään myös tanssija Haza Hajipoori. Kyseinen mallisto on sporttihenkinen ja unisex, joka on mielestäni upea juttu! Itse pidin eniten skuba-tyylisestä asusta, johon kuului tyylikkäät vapaa-ajan housut ja vetoketjullinen huppari. Mallistoon kuuluu yhteensä 18 tuotetta ja se on saatavilla kaikissa Seppälän myymälöissä ja verkkokaupassa 20.4. alkaen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s