V 10 Plus + sushi

Tasan viikko sitten astuin Hanko Sushi -ravintolaan, jossa vastassa oli kauniita ihmisiä näyttävät kimonot päällään. Yksi heistä oli japanilainen Akiko Yokota, joka oli kertomassa meille V 10 Plus -ihonhoitosarjan uutuustuotteista ja aasialaisten naisten ihonhoidosta. Rakastan Aasiassa matkustamista ja olen pannut myös merkille miten hyvässä kunnossa heidän ihonsa ovat. Yksi syy on toki ruokavaliossa, sillä Aasiassa pyritään syömään mahdollisimman puhdasta ruokaa. Toinen tärkeä asia ihon hyvinvoinnissa on kosteutus sekä sisältä että ulkoa. Tilaisuudessa lanseerattiin uusi V 10 Plus Deep Moist Gel, joka sisältää hyaluronihappoa, jota löytyy myös luonnostaan elimistön omista tukikudoksista. Olen itse käynyt muutaman kerran hyalunorihappo-kasvohoidoissa ja huomannut heti miten säteilevä ihosta tulee. Gramma hyaluronihappoa voi nimittäin sitoa itseensä jopa kuusi litraa vettä. Mielenkiintoisen esittelyn jälkeen saimme vielä nauttia sushista ja samppanjasta. Kertomukset japanilaisesta kulttuurista eivät yhtään helpottaneet mun matkakuumetta, sillä haaveenani olisi päästä käymään Tokiossa mahdollisimman pian!

V 10 Plus Deep Moist Gel on saatavilla apteekeista kautta maan. Suositushinta 44€.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s