Coachella

Oon ollut ihan superkiireinen viime viikkoina ja tuntuu, että kesäkin tuli jotenkin ihan liian nopeasti. Tästä välistähän jäi täysin nahka/farkkutakki-kelit juuri ennen polttavaa auringonpaistetta. Mutta ei passaa valittaa - tulee heti parempi fiilis, kun on niin valoisaa ja lämmintä! Oon viettänyt jonkin verran aikaa myös sisätiloissa nautiskellen kulttuurielämyksistä. Viime kuussa kävin katsomassa Helsingin Kulttuuritalolla Rock the Ballet Romeo and Juliet -shown, joka oli aivan huikea! Itkin muutamassa kohtaa, kun Romeon ja Julian välinen kemia oli niin liikuttavaa katsottavaa. Esitys oli täynnä upeaa koreografiaa, ja musiikkina soi klassisten sävellysten lisäksi tämän päivän hittejä. Kaikki piruetit, hypyt ja ryhmävedot oli tehty tosi näyttämällä tavalla ilman ylimääräisiä lavasteita. Esityksen ohjasi Rasta Thomas ja koreografina toimi Adrienne Canterna. Olin aivan myyty! Lauantaina olen menossa katsomaan Mumford and Sonsia Hartwall Arenalle, huippu viikonloppu siis tulossa (:

Tässä festaripukeutumisesta inspiroituneena asukuvia pitkästä aikaa. Salainen kuvauslokaatio sopi mielestäni asuvalintaan todella hyvin.

Toppi H&M

Kimono H&M

Leggingsit H&M

Kengät Vagabond*

Hattu H&M

Korut Stradivarius

Aurinkolasit (Hong Kongista)

*saatu

Kuvat ja editointi Miki Toikkanen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s