IBA

Vielä yksi postaus Indiedaysin ja Blogirinki Median ensimmäisestä yhteisestä blogigaalasta eli Inspiration Blog Awardseista (IBA). Kattilahalli toimi päivätilaisuuden lisäksi myös älyttömän hyvin illalla. Oon itse asiassa ollut aikaisemminkin kyseisessä tilassa muutamissa eri tilaisuuksissa. Paikan päällä soi mahtava musa läpi illan ja jengiä riitti tosi hyvin pilkkuun saakka. Täytyy sanoa, että yksi parhaita blogigaaloja missä olen ollut! Vaikka mulla onkin noissa muutamissa kuvissa melko vakava ilme, oli tosi hauskaa😀

Kuvat Ville Malja ja Henri Juvonen. Vika kuva Minnalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s