Cherry blossom

Oon juossu joka päivä eri blogitilaisuuksissa, tehny musajuttuja ja kuvaillu asukuvia. Eilen otettiin kuvia vähän isommalla porukalla. Kirsikkapuita voi ihastella vuosittain vain pienen tovin, joten sovittiin jo hyvissä ajoin kuvaukset Töölön kulmille puistoon. Kuvaajan ja assarin lisäksi mun kanssa mallina toimi ihana Kriselda, jonka blogia voi käydä kurkkaamassa täältä. Tän japanilaisen teeman yhteyteen voisin vielä ylpeänä ilmoittaa, että tilasin juuri lennot Tokioon syksyksi. Oon menossa reissuun ekaa kertaa ihan yksin, ellei joku taas päätä lähteä mun seuraksi viikon mittaiselle seikkailulle. Kyseinen matka on ollu haaveena jo pitkään, joten en malta odottaa japanilaista ruokaa sekä kaupungin valoja ja hälinää.

Paita H&M

Housut Zara

Takki Monki

Kengät H&M

Hattu Asos

Korvikset Glitter

Aurinkolasit Ray-Ban

Käsikoru DFJ Collections

Kuvat ja editointi Miki Toikkanen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s