Vegaaninen brunssi

Juhlittiin vappua ystävien kanssa perinteisesti piknik-hengessä Kaivopuistossa. Sattui mitä mahtavin aurinkoinen ilma, ja mikä parasta - viltti notkui hyvää ruokaa ja juomaa. Oon ollu jo kahdeksan kuukautta kasvissyöjänä ja vegaanina muutaman kuukauden. Ajattelin, että tässä olisi hyvä sauma esitellä ystävilleni hieman vegaanista ruokaa ja muuttaa ennakkoluulot. Aluks frendit oli hieman skeptisiä, mutta lopulta positiivisesti yllättyneitä. Kasvisruoka voi kans olla maistuvaa ja täyttävää. Ruokaa on myös kivempi syödä, ku on värikkäät ja pirteät lautaset, lautasliinat ja mukit. Pakkasin piknikille mukaan Huhtamäen uuden Linda-sarjan, joka on saanut inspiraationsa kesän 2016 trendeistä: trooppisuudesta, eksoottisuudesta ja vehreästä viidakkomaisuudesta. Raikas kuosi on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten se on myös vastuullinen valinta. Nää kartonkiastiat houkutteli mun vanhempiakin sen verran, että ottivat erän itselleen veneeseen. Sopii myös tosi hyvin mökille tai juhliin, jossa ei halua tiskata tai pelleillä likaisten astioiden kanssa koko seuraavan viikon.

Tässä meidän piknikmenu:

  • maidoton perunasalaatti kapriksilla
  • pastasalaatti oliiveilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja artisokalla
  • linssisalaatti tofulla
  • viinirypäleitä
  • mansikoita
  • täytettyjä kolmioleipiä, joiden sisällä tomaattia, salaattia, vegaanista juustoa ja vegaanipestoa
  • soijanakkeja
  • soijanugetteja
  • patonkia ja hummusta
  • sipsiä ja namia

Täydelliset eväät hyvien frendien lisäks!

Postaus toteutettu yhteistyössä Huhtamäen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s