Uusi ego

Torstaina 12.5. avattiin Jumbon kauppakeskuksen 1. kerrokseen ensimmäinen Ego-myymälä. Kyseessä on ainutlaatuinen Yliopiston Apteekin myymälä, joka keskittyy reseptilääkkeiden sijaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kauneuteen ja urheiluravinteisiin. Ego by YA -liikkeessä saa aina yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua, johon voi luottaa. Valikoimiin kuuluu tällä hetkellä yli 4000 tuotetta sekä 100 tuotemerkkiä ja ostoksia voi tehdä myös netissä. Egon sloganeihin kuuluu muun muassa lause: ”Toteuta itsesi.”, joka löytyy myös liikkeen seiniltä useammasta kohtaa. Iso ja valoisa liike houkutteli astumaan sisälle ja tuotteet oli todella selkeästi esillä. Olin todella yllättynyt miten hyviä ja laadukkaita tuotteita valikoimaan oli valittu. Bongasin paikalta lempikynsilakkani Sally Hansenilta, Real Techniques -siveltimet, maailman parhaat tekoripset Eylurelta, laadukkaimmat lisäravinteen Solgarilta sekä suomalaiset Puhdas-kapselit.

Suosittelen pistäytymään paikalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViimeinen kuva Kriseldan blogista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s