Gina Tricot aw 16

Reilu viikko sitten päästiin nauttimaan hyvästä ruoasta ja mahtavasta seurasta Gina Tricotin lounaalla Holiday -nimisessä ravintolassa Skattalla. Tilaisuudessa esiteltiin syksyn tulevaa mallistoa, joka näytti aivan ihanalta! Oon henkeen ja vereen syksypukeutuja, ja yritän aina kesäisin väkisin laittaa päälleni syksyjuttuja, vaikka ulkona olisi kuinka lämmin tahansa. Tummat sävyt, kerrospukeutuminen ja erilaiset materiaalit houkuttelee eniten syyspukeutumisessa. Bongasin mallistosta ainakin muutaman tosi päheen takin, jotka on ihan pakko saada. Meille tarjoiltiin kolmen ruokalajin menu, jossa mut oli ihanasti otettu huomioon vegaanina. Samassa pöydässä mun kanssa istu rakas Didem sekä Janita. Kiitos Gina Tricot ja Polhem mahtavasta tilaisuudesta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s