Kalajoen juhannus

Ja taas on aikaa kulunut; on tullut reissattua Israelissa ja käytyä keikalla Pohjois-Pohjanmaalla. Vedettiin nimittäin Tuomas Kauhasen kanssa viime viikolla ”Rakkauslaulu” Kalajoen Juhannuksessa. Festareilla on aina niin mahtava tunnelma, ja tämä vuosi on ensimmäinen, jolloin pääsen laulamaan biisejä joissa oon itse mukana. Oon ollut muutamina aiempinakin vuosina artistien kanssa festarikeikoilla, mutta vaan laulamassa taustoja tms. Koitan tiedottaa tänne jatkossa etukäteen seuraavista keikoista! Toivottavasti teillä oli siisti juhannus:)

Alla olevat kuvat Kalajoen Juhannuksen keikalta.

Kuvat Kira Hagström.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s