Tel Aviv

Tulin kaksi viikkoa sitten Israelista, jossa olin viettämässä ystäväni Stephanien häitä. Reissu oli neljäs kerta Israeliin, mutta viime kerrasta oli vierähtänyt aikaa jo yhdeksän vuotta! Matkustin Tel Aviviin viikoksi, josta yövyin neljä päivää ystäväni Elinorin luona Hadeirassa. Viikonloppuna majoittauduin hotelliin Tel Avivin rannalle, jossa vietin muutaman päivän pelkästään rannalla maaten. Illalla käytiin illastamassa huippuporukan kanssa. Päivää ennen häitä hääpari oli järjestänyt upeat beach partyt Herzliyassa Bell beach -nimisellä rannalla. Tarjolla oli uskomattoman hyviä paikallisia herkkuja, oli musiikkia sekä seurustelua. Seuraavana päivänä juhlittiin häitä, jotka olivat ylivoimaisesti hienoimmat missä olen ikinä ollut. Niistä lisää myöhemmin jos ja kun saan lisää kuvamateriaalia. Tässä kuitenkin muutama kuva luvatusta maasta!

Rakastan mun ystäviä❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s