Dui Clinic ja alennuskoodit

Oon nyt ollu kipeänä melkein kolme viikkoa ja siitä kaksi lähes kokonaan sänkypotilaana. Tästä syystä postaaminen on jäänyt viime aikoina niin vähälle. Oon käynyt lääkärissä, mutta kaikki näytti normaalilta, joten kyseessä on vain pitkittynyt sitkeä kesäflunssa, joka ei millään näytä menevän ohi. Toivotaan, että riittävä lepo ja aika parantaa asap! Oon koittanut juoda myös mahdollisimman paljon vettä sekä teetä, jota sain muutamia viikkoja sitten Dui Clinic -kauneuskeskuksesta.

Oon käynyt varmaankin kymmenissä eri kasvohoidoissa ja kokeillut elämässäni kaikkea mahdollista, sillä oon kärsinyt teini-ikäisestä saakka aknesta. Dui Clinicillä oon saanut aina parasta hoitoa iholleni. Dui Clinique-kasvohoito parantaa ihon lisäksi myös verenkiertoa sekä lymfa- ja energiakiertoa kehossa, jota kautta hoito toimii paljon kokonaisvaltaisemmin. Dui-hoidolla voidaan parantaa arpia, couperosaa, pigmenttihäiriöitä, aknea, turvotusta sekä auringon vaurioittamaa ihoa. Duissa käytetään messinkielektrodeja, joilla imeytetään kiinalaisia yrttipohjaisia tuotteita iholle matalataajuusvirtalähdettä käyttäen. Sähköstimulaatiot rentouttavat, ja hoito on lisäksi täysin kivuton eikä jätä ihoa punaiseksi.

Lisätietoa löytyy nettisivuilta: www.duiclinic.fi

Mulla on teille 25% alennus Dui clinique -kasvohoidoista! Mainitsemalla mun nimen hoidon yhteydessä saa alen ja tarjous on voimassa kuun loppuun saakka:) Suosittelen lämpimästi!

IMG_0398IMG_0393IMG_0350IMG_0347IMG_0368IMG_0346IMG_0392Oon juonut kotona yllä näkyvää Your tea -teetä, jota voi ostaa joko suoraan Dui Clinicistä tai nettikaupasta. Kyseessä on juuri Suomeen rantautuneet tuotteet, joilla voi puhdistaa koko kehoa myös kotona! Sain testiin sekä Skin magic että Tiny tea -tuotteet. Aloitin ensin juomalla Tiny tea teatox -teetä, joka vaikutti detox-tyylisesti puhdistaen kehon kuona-aineilta. Tämän jälkeen jatkoin Skin magic -teellä, joka parantaa ihoa epäpuhtauksilta sekä virkistää ,ja iho tuntuu heti paljon raikkaammalta.

Tästä linkistä pääsee tilaamaan nämä tee-uutuudet, joista saa koodilla sharon10 10% alennusta! Tarjous on voimassa tämän kuun loppuun.

Dui Clinic

Sörnäisten rantatie 8 A, Helsinki

040-4895301

info@duiclinic.fi

www.duiclinic.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s