#BIKBOKGOESFESTIVAL

Reilun kuukauden kesäloma blogista! Oon ollu tässä välissä muun muassa kipeänä kotona, mutta myös festareilla, keikoilla ja Espanjassa. Oltiin mun ystävän Oonan kanssa viikko Mallorcalla - meillä oli yksi parhaista reissuista ikinä!

Flow oli myös yksi kesän kohokohdista, jota olin odottanut jo tovin. Bikbok järjesti ihanat etkoilut Halkolaiturilla. Glitternistit loihti meille aivan mielettömiä glitterimeikkejä, ja purjevene oli täynnä frendejä ja hyvää meininkiä. Purjehdittiin porukalla lähelle Suvilahden satamaa, josta päästiin nauttimaan koko viikonlopun kestävästä Flowsta. Kaiken kruunasi Sia:n keikka sunnuntaina, jolloin itkin, huusin ja lauloin koko keikan läpi, aivan mieletön ❤

Blogi starttaa taas tästä eteenpäin normaalisti, pysykää mukana 🙂

Kuvat Jarno Jussila.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s