Björn Borg Sports Hour

Sain kutsun tällä kertaa vähän erilaiseen blogitilaisuuteen tai oikeastaan seikkailuiltapäivään. Kyseessä oli Björn Borgin Sports Hour, jossa osallistujat jaettiin tiimeihin, ja saatiin suorittaa erilaisia rästejä. Ennen lähtöä puettiin päälle supermukavat Björn Borgin uudet Performance Underwear -alusvaatteet sekä urheilupaita, joilla oli helppoa jopa juosta tehtävien välimatkoja. Ensimmäinen pysähdys oli Escape Room Fredalla, joka oli todella jännittävä ratkoa - suosittelen kokeilemaan! Sen jälkeen availtiin lukkoja Ruttopuistossa, josta matka jatkui Espalle, jossa saatiin kokeilla Segway:n kyytiä. Tämän jälkeen suunnattiin Kaivopuistoon, jossa päästiin suorittamaan pieniä sporttitehtäviä. Lopuksi meille oli järjestetty suppausta Hernesaaren Rannassa, joka oli itselleni ihan ensimmäinen kerta ja todella mieluinen! Loppuhuipennus tapahtui Löylyssä, jossa söin todella hyvän nyhtökauraburgerin ja kävin nauttimassa saunan lämmöstä. Ihan mieletön päivä - kiitos tuhannesti Björn Borg ja Polhem Pr! ❤

Kuvat Henri Juvonen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s