Blockfest

On ollu niin paljon kiirettä, että blogi meinaa koko ajan jäädä jalkoihin, mutta koitan skarpata jatkuvasti päivittämisen kanssa! Bloggaaminen on mulle tosi tärkeä harrastus/duuni, jota rakastan. On vaan niin paljon kaikkea yhtäaikaa meneillään, että pitää välillä priorisoida.

Pari viikkoa sitten festarikesä saatiin päätökseen Tampereella, jossa järkättiin yhdeksännet ja jälleen loppuunmyydyt Blockfestit. Nää festarit on oikeesti yks vuoden kohokohdista eikä ne pettäny tänäkään vuonna. Upeet esiintyjät, mahtava järjestely, täydellinen keli, ystävät ja musa. Oli myös helppo ottaa paikan päällä kuvia, koska jengi oli niin hyvin pukeutunu. Ootan jo ensi vuotta tosi paljon, kiitos tuhannesti Blockfest! Mun mielestä kuvat saa puhua puolestaan 🙂

Vika ja tokavika kuva: Kia Arpia.

Teen tätä postausta itse asiassa Köpiksestä. Oon taas reissun päällä, mutta siitä lisää pian!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s