Yöpyminen Tokiossa ja kuulumisia!

Viitisen viikkoa viime postauksesta, huh! Mitä kaikkea on tapahtunut tässä välissä?

  • ”Desibelii” meni platinaa!
  • Jenkeissä julkaistiin englanninkielinen biisi, jossa sain olla mukana
  • Olin reissussa Wienissä
  • Aloitin muotitoimittajana FUM.fi -sivuilla
  • Oli Blog Awards Finlandit, Elle Style Awardsit ja halloweenit
  • Sekä pari viikkoa kestävät pr-päivät
  • Aloitin vakituisena meikkaajana yhdelle firmalle

Erinäistä on siis tapahtunut ja paljon uusia työjuttuja tullut eteen, joista olen todella kiitollinen! Tämä on tarkoittanut toki myös paljon kiirettä ja aikataulujen sumplimista. Jostain on valitettavasti joutunut karsimaan, mutta nyt onneksi näyttää, että vähän helpottaa. Kaikkea tätä ei todellakaan ole auttanut se, että kämpässäni alkoi viime kuussa ikkunaremontti, jonka takia jouduin asumaan muutaman viikon evakossa. Toinen oleellinen syy hiljaiseloon blogin puolella on ollut se, että koneeni on päivitellyt erilaisia ohjelmia ja lagaillut sen takia huolella lähes kuukauden päivät. Snapchat-seuraajani ainakin tietävät mistä on ollut kyse (sharonruba)! 😀

Nyt voi kuitenkin huokaista helpotuksesta, ja olen onnellinen, että pääsen taas päivittämään rakasta blogiani ❤

Vaikka Tokion matkasta onkin jo jonkin verran aikaa, muistelen lähes päivittäin siellä koettuja hetkiä. Rakastuin täysin Japaniin, sen kulttuuriin, ihmisiin ja ympäristöön! Aivan mieletön paikka, jota suosittelen jokaiselle. Yövyin siis kaksi ensimmäistä yötä Chuossa kapselihotellissa, sillä pakkohan se oli kokea. Nukuin todella hyvin, eikä 20€:n hinta yöltä myöskään horjuttanut budjettia. Neljä seuraavaa yötä majoittauduin Shinjukussa Hotel Wing -nimisessä hotellissa. Nukuin ylimmässä kerroksessa, jossa oli henkeäsalpaavat maisemat (viimeinen kuva). Huone oli todella mukava ja siisti sekä aamiainen ihan 5/5! En itse ole ollenkaan perinteinen aamiais-ihminen eikä mulle todellakaan maistu aamulla puuro, leipä tai jogurtti. Siksi oli ihanaa syödä paikallisten kanssa nuudeleita, salaattia, keittoja ja hedelmiä.

Varasin hotellit etukäteen Hotels.comista, ja käytin varaamiseen heidän omaa mobiilisovellusta. Sovellus on oikeasti pelastus, koska sieltä löytää kätevästi varatun hotellin kaikki tiedot. Sitä kautta majoituspaikkaan voi soittaa yhdellä klikkauksella ja hotellin nimen ja osoitteen voi kääntää paikalliselle kielelle, jolloin taksikuskin on esimerkiksi todella helppo löytää kohteeseen. Sovelluksen kautta voi myös suunnistaa paikalle kartan ja paikannuksen avulla. Hotels.com:ista kannattaa varata hotellit myös Rewards-ohjelman takia. Nimittäin varauksista on mahdollista kerätä ilmaisia palkintoöitä Rewards-ohjelmaan kuuluvien hotellien kautta. Jokaisesta kymmenestä yöstä on mahdollista saada yksi ilmainen yöpyminen! Myös Rewards-tapahtumia on helppo seurata ja hallita mobiilisovelluksen avulla. Lisätietoa löytyy tästä linkistä. Alhaalla kuvia Hotel Wing International Premium Tokyo Yotsuya -hotellista.

Seuraavaan reissuun lähdenkin sitten tulevana sunnuntaina. Matkustaminen on parasta!

Postaus toteutettu yhteistyössä Hotels.com:n kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s